thenailheaven.blogg.se

2013-03-28
20:19:10

Mina påsknaglar :)

Ikväll gjorde jag mina påsknaglar :) jag gjorde en nagel tutorial på ett par andra påsknaglar förra veckan men jag tog bort det... Och dessa naglar är dock inte jätte påskiga ;) men de passar mina kläder jag ska ha :) men tyvärr så kommer det inte upp någon tutorial på dem men det kommer kanske en liknande tutorial nästa vecka :) det kommer en tutorial nästa vecka men det är inte säkert att det blir en liknande men kanske ;) förresten nästa veckas tema är färg :) hoppas ni får ett bra lov! Så syns vi på bloggen Elr youtube kanalen! :) //Lisa


2013-03-23
12:35:43

Gör eget glitter!
Hej idag har jag provat att göra eget glitter, som man kan änväda till naglarna :)
 
1 det du behöver är en ugn, en plåt med bakplåtspapper på, ett plast glas, en grillpinne eller plast sked att blanda med, karamell färg, salt och en liten burk att ha det i sen :)
 
2 sätt ungnen på 150 grader, mät sedan upp hur mycket salt som får plats i din burk häll sedan i det i ditt plast glas.
 
3 ta någon droppe karamellfärg (ta mindre droppar ifall du vill ha en ljus färg och mera droppar ifall du vill ha en mörkare färg) och blanda sedan karamellfärgen ed saltet tills du fått den färg du vill ha :)
 
4 häll ut blandningen på bakplåtspappret.
 
5 när ugnen är tillrekligt varm så ställer du in plåten i 10 minuter
 
6 ta sedan ut plåten och blanda runt glittret lite. :)
 
7 häll tillbaka glittret i plast glaset och låt svalna :) (jag låter det svalna i ett vatten bad för det går snabbare :) )
 
8 häll i glittret i din burk sedan är du klar :)
 
Jag tycket att glittret blev jätte fint! :D
 
 
Hejdå! Vi syns på bloggen eller youtube kanalen! :D
// Lisa
 
 

2013-03-21
16:37:00

Länk
glömde att lägga in en länk i senaste inlägget ;)
här är den:http://www.youtube.com/watch?v=sSazktHrl4E&feature=youtu.be
//Lisa

2013-03-21
16:33:25

Tema påsk!
 
Hej allihopa idag har jag laddat upp den första tutorialen på våran y-kanal :) länk:
Veckans tema är påsk och här kommer min design! :D hoppas ni gillar den! :D
FÖRE:
 
 
 
EFTER:
 
 
 

2013-03-19
20:03:18

Tips på bra nagellack

Hej nu tänkte jag tipsa om några bra nagellack som jag har! :) det guldiga på bilden är ett gratis lack som man kan få med i lite allt möjligt, man kan tro att de är dåliga och har låg kvalité men så är det faktiskt inte! De är ofta fina färger de torkar snabbt och sitter länge så de får !!!! utav !!!!! möjliga :) sedan har vi ett lack som är från nordic cap of sweden och de är jätte bra! Mina sånna lack har jag köpt på Ica för 10 kr st (vet ej om de finns kvar) de torkar snabbt de har fina färger och man måste högst måla två lager med dem så de får !!!!! av !!!!! möjliga. Sedan har vi de gula från loreal Paris de kan man köpa lite överallt jag köpte mitt på h&m jag tycker om de för att de torkar snabbt och de finns många färger att välja bland. Men dock så tycker jag att penseln är dålig... Men den får !!! och en halv av !!!!! möjliga. Det sista lacket är ett lack från kiss jag tycker att det super bra! De har långa och smala penslar och de är super att göra detaljer med! Man kan köpa dem i trepack och de kan man hitta lite var som, jag köpte mitt på Ica. De får !!!! av !!!!! Möjliga. Ha det bra så syns vi på bloggen eller youtube-kanalen! //Lisa


2013-03-19
14:52:00

Hej och välkomna!
Hej! Vi är tre nagel intreserade tjejer och vi kommer att blogga om naglar. Om nagel vård, nagellack, tips och ideér. Alltså så kommer vi blogga om allt som har med naglar att göra:) Vi heter Lisa, Lovisa och Matte. Vi har även en youtube kanal som heter The Nail Heaven. Där kommer vi att lägga upp olika designer varannan vecka. Designerna kommer ha olika teman denna veckans tema är påsk, så prenumerera gärna på oss! Så ses vi där! Hejdå. 
// Lisa, Lovisa och matte

2013-03-19
14:37:41

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.